Сутерен.мк

Јасна Котеска: Како да (не) потпишеш брачен договор?

Драмата на вереникот гласи: толку не знам што ќе бидам утре, затоа што и ова денес…

Ќе го сакам само она, што заслужува да го поставам каде што нема да го достигнам!

Ками сметал дека целата негова уметност лежи во тоа , што ги тера читателите одново и…