Сутерен.мк

Го врати ли Украина Херсон?

Украинските полицајци се вратија во јужниот град Херсон, откако руските трупи се повлекоа од регионот Украинските…

Окупираниот украински град Херсон се празни

Руските трупи земаат амбулантни возила, трактори и приватни автомобили, се носат архиви, како и уметнички дела…