Сутерен.мк

Евреите ја осудија аукцијата на хитлеровиот часовник

Еврејските здруженија ја осудија аукцијата во САД на која часовник за кој се тврди дека му…

Што пишувал лекарот на Хитлер?

Швајцарски потомок на германски лекар, еден од неколкумината кои се грижеле за здравјето на Адолф Хитлер,…

Нобеловата за мир и приклученијата

Нобеловата награда за мир може да заврши во рацете на белоруската дисидентка во егзил Светлана Тихановска,…

Најсуровите меѓу суровите

Историјата на човештвото од памтивек е обоена со крв. Во бробата за личните интереси и моќ…

„Нацизмот“ на Амазон

Компанијата Амазон го смени главниот логотип на апликацијата за купување после реакциите на купувачите на кои…