Сутерен.мк

Зодијак

Еден умен човек, кој се викал Шекспир, има речено: ,,Не се, драг Бруте, виновни ѕвездите. Виновни…

Кој, каков е во сексот!

Овен Првиот пат со вас му е десет секунди максимум! Ама па е толку дрзок што…

Короната и знаците!

Овен Секако дека ова дрво неделкано, ако се зарази со Ковид 19 ќе земе мегафон и…

Надграден и проширен!

Овен За овните е општо познато дека акаат со главата во ѕид и кога вратата е…