Сутерен.мк

Прегратката на Макрон

Фотографијата на која францускиот претседател Емануел Макрон ентузијастично го прегрнува украинскиот претседател Володимир Зеленски стана хит…

Закачка меѓу финската премиерка и Елон Маск

Премиераката на Финска, Сана Марин во последните неколку дена доживеа бројни критики поради прекршувањето на епидемиолошките…

Магдалена Андоновска: Кога ѓаволот ќе ја однесе шегата

По осамостјувањето на Македонија, многумина Македонци оддамна иселени од земјава, оставиле аманет на нивните поколенија да…