Сутерен.мк

Фото од упадот во претседателската резиденција на Шри Ланка

Еден ден откако огромните толпи насилно влегоа во една од најзаштитените згради во земјата, илјадници луѓе…

Пронајден сафир од 310 килограми!

Во Шри Ланка пред два дена властите го претставија како што и самите рекоа „Најголемиот природен…

Конечно, убави вести!

После 80 години во прифатилиштето за слонови Пинавала во Шри Ланка, на 31 август се окотија…