Сутерен.мк

Италијанците повикуваат на штрајк

Цената на тестенините порасна речиси двојно повеќе од стапката на инфлација, а организација за заштита на…

Незадоволството на Французите е буре барут

Инфлацијата во втората економија на стариот континент е шест проценти и е пониска од просечната инфлација…