Сутерен.мк

Никола Ристановски: Престар за дрога, премлад за…

Неговиот талент бил секогаш наградуван, фален и никогаш оспоруван. Тој е без предрасуди, суптилно изолиран од…

Мики Манојловиќ: Сите отидоа во мајчина им!

Како прво, човекот не се вика Мики, туку Предраг Манојловиќ. Како второ, не е само ѕвезда,…