Сутерен.мк

Радиосигнал од пред девет милијарди светлосни години стигна до Земјата

Сигналот е откриен на единствена бранова должина позната како „линијата од 21 сантиметар“ или „водородна линија“,…

Непознатото за познатите

Кога ја започнувал актерската кариена на свои дваесеттина години, менаџерот му сугерирал на Кијану Ривс да…

Кога ѕвездите би биле дебели

Не дека и тие немаат мака со вишокот килограми, и самите признаваат дека се постојано на…

Најдобро облечените во Лондон

После минатогодишното виртуелно одржување, доделувањето на Модните награди во 2021-ва се врати во Ројал Алберт хол…

Учители меѓу славните

Верувале или не, некои од светски популарните личности биле наставници пред кариерата што ги прославила! Силвестер…

Како би им изгледале децата?

Вештачката интелигенција веќе е во секојдневна употреба за разноразни корисни нешта што би требало да ни…