Сутерен.мк

Јасна Котеска: Уживај!

Во 2003 година Роман Абрамовиќ наеднаш ги купи Челзи, петтата (Пелорус) и шесттата (Ле Гранд Блеу)…

Јасна Котеска: Те сакам

Античкото Те сакам , значело Те сакам додека не те напуштам. Тоа е најдобрата формула за…

Јасна Котеска: Социјалистички секс

Вие, од Источна Германија, го имавте најдобриот секс на планетата! Добриот секс е возможен само во…

Јасна Котеска: Отсутни татковци

Еден од најважните елементи на поп културата е сликата за „отсутниот“ татко како „носител на доброто“.…

Јасна Котеска: Униформа

Од трите страсти: љубовта, омразата и рамнодушноста, последната е најсилна. Работникот од Веро, откако ќе ја…

Јасна Котеска: Техно-тела

Сакам стерео ФМ инсталирано во моите заби. Зад рафовите со конфекциските уши, чека и новата генерација…

Јасна Котеска: Љубов и храна

На античките гозби се јадело лежејќи. Но, тие гозби биле наменети за разговор на пријатели, а…

Јасна Котеска: Херц роман

Кога по 150 страници љубовни недоразбирања, двајцата вљубени ќе завршат во брак, единственото прашање што ви…

Јасна Котеска: Фатална заводливост

Најчестата претстава за големата љубов е љубов пред или по бојното поле. Луѓето никогаш не ја…