Сутерен.мк

Идеи за декорација

Доколку се уште не сте бојадисале јајца за најголемиот христијански празник, а ви недостасуваат идеи за…

Колку долго траат варените јајца?

После варењето, јајцата не треба да се чуваат на собна температура повеќе од два часа, Најдобро…

Викенд рецепт: Јајца Беардикт

Лакмусов тест за тоа колку е културен еден град во модерна смисла е достапноста до овој…

Трајноста на велигденските јајца?

Доколку ги чувате како што треба, варените јајца можат да се јадат неколку дена. Не мора…

Најефикасно бојадисување јајца!

Бојадисувањето на јајца за Великден е забавно за децата, но може да биде напорно за возрасните…

7 необични оброци!

Овошје со чили Во некои земји на Латинска Америка, како Мексико, мелено чили ставаат дури и…

За кокошките!

Вечно е прашањето „што е постаро – јајцето или кокошката?“ Меѓутоа, ние сега и овде нема…