Сутерен.мк

Крвна зависност

Драга моја Дарлинг, те молам за голем совет. Имам постар брат со кого сме израснати сами…

Две децении резервно тркало

Повеќе од 20 години бев во врска со оженет човек. Тој во бракот има две деца.…