Сутерен.мк

Џон Малкович и македонската влада

Академски професори (28), театарски, филмски и музички уметници, амбасадори на македонската, српската, балканската и европската култура…

Џон Малкович го носи Холивуд во Скопје

Американската филмска ѕвезда Џон Малкович најави дека во Скопје ќе се снимаат холивудски филмови, веднаш откако…