Сутерен.мк

Најуспешните спортисти во 2021-ва!

Во организација на Град Скопје и Сојузот на Спортови на Скопје, „Избор на најуспешни спортистики и…

Сони награди за најфотографии за 2021 година

На светски престижниот натпревар овогодинешна победничка во Отворената категорија е Тамари Кудита од Зимбабве за портретот…