Сутерен.мк

Ни тие кои го развија, не знаат како ChatGPT работи

Иако алатките за вештачка интелигенција се повеќе се користат и се претставуваат како нешто што ќе…

Од следната недела ChatGPT и за Андроид

Добри вести доаѓаат за корисниците на Андроид – имено ChatGPT за Андроид започнува следната недела. Веста…