Сутерен.мк

Ботокс

Фејсбук с(р)еќавања…

Од ова, борциве за слобода – глаа не можам да кренам.

****

Стално слушам како маж ми бил супер чоек.
* Па и јас да бев мажена за мене, ќе бев арна, најарна на свет.

****

Ти, не си оној што го сакаш, ти си тие, што те сакаат.

****

Сакаат да бидат оженети со некоја, ама таа да се однесува како да е никоја.

****

Зошто средовечни цурици инвестираат во ботокс? Знаат, умните тие, дека колку книги си прочитал не ти пишува на чело.

****

Именката Македонец, потекнува од латински збор што буквално значи – бескрајно идиотско надевање.

****

Не склопувам нови пријателства. Се уште сум на рехабилитација од старите.

****

Абе, џабе убаво изгледа, ако не можеш да го изедеш.

 

One thought on “Ботокс

 1. aghhh, repliki, kolku sakash! :’:-) ama aj da pochneme odzadi (bez zadni nameri, ve molam) :’-)

  vika nekoja s(r)etna:

  “Абе, џабе убаво изгледа, ако не можеш да го изедеш”

  vikam s(r)eten (LOL) :’-) :

  Ako go izedesh ce treba i da go iseresh (koga togash)
  A ako go lizhesh, ce imash povece radost i pomalku gomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *