Сутерен.мк

Бутини, како нацртани!

Ранда Хададин е архитектка и уметница од Дубаи на која, за разлика од другите уметници, не и е битно дали нејзините дела ќе живеат подолго од 24 часови!

Таа имено, ги слика своите бутини, во „замена“ за тетоважите што никогаш не ги направила, а благодарение на својот талент на Инстаграм има веќе 195 илјади следачи.

Извор: Bored Panda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *