Сутерен.мк

Вести во огледало

Ако ви фали здрав и интелигентен хумор, повелете од изволтето.

(Отворете го ПДФ фајлот. За жал, целата книга ќе мора да ја купите.)

ПДФ: 146472

Извор… 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *