Сутерен.мк

Вести од оној свет

Велат дека најпаметно е животот да не се сфаќа премногу сериозно, а дека врв на мудроста е кога тоа истото се прави и со смртта. Комшииве богами, баш мајсторски си ги отвориле чакрите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *