Сутерен.мк

Вести од реалниот свет

Никој на светот не е толку напорен како луѓето кои го откриле „здравиот“ начин на исхрана. И, поранешните пушачи. И, има уште…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *