Сутерен.мк

Генијални реклами на постојки

Во пракса рекламите на автобуските постојки не се разликуваат многу од оние на билбордите меѓутоа, понекогаш можно е да се забележат и такви, кои се малку покреативно смислени и дизајнирани. Не кај нас, секако.

Реклама за бразислки сајт за рап музика
Најава на серијалот „Војна на ѕвездите“
За градниците на „Вондербра“
За пијалокот „Гуарана“
Австралиската пошта
Икеа
Реклама за бренд на млеко
За ЗМ непробојно стакло
Реклама за фитнес клуб

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *