Сутерен.мк

Глупави желби

Вљубена сум во оженет маж. Како да го натерам да се разведе?

Сонувалка

Сонувалка дарлинг, ај прочитајте си го уште еднаш прашањето! На глас.

Особено она, „да го натерам да се разведе“!

Добивам тикови и само што ќе помислам дека некој вака размислува, а не па уште и да давам „совети“ за амбицијава! Де, прашајте некој друг…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *