Сутерен.мк

Грди подароци

Секому се случува да добие некој неубав, неупотреблив, непромислен подарок. Просто, толку непријатен што не тера да се запрашаме дали подарувачот воопшто не познава, дали барем малку му сме важни!? Секако, обично, не даваме забелешки туку онака, низ заби само ќе процедиме: „Не требаше. Ама навистина, не ти требаше ова!“

 Следи неофицијалниот список на најгрдите подароци што може некому да му падне на ум да ги завитка во украсна хартија и да им ги тутне на блиските.

 • Парче цвекло.
 • Кутија тампони.
 • Прибор за чистење на санитарии.
 • Смрзнат зеленчук.
 • Шолја за кафе.
 • Чајник.
 • Одмрзнувач за фрижидер или стакло.
 • Календари.
 • Претенциозна храна и пијалаци.
 • Ананас.
 • Еден том од книга.
 • Книги за самодоверба.
 • Книга со диети.
 • Книга за фенг – шуи.
 • Книга за нутриционизам.
 • Книга за јога.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *