Сутерен.мк

Досетливост за паметење

Вели, народот што ги ставал кутиите од бомбоњери во регалите како украс, не може да пропадне. Сосема сме согласни, а досетките споделени подолу само го потврдуваат тоа…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *