Сутерен.мк

Елон Маск сака да е инфлуенсер!

Елон Маск во твит напиша дека размислува да даде отказ од сите свои работни места и да стане со полно работно време инфлуенсер!


Тој исто така ги прашал своите следбеници што мислат за идејата, а одговорите биле различни. Така, некои му предложија да отвори канал на Јутјуб, а еден корисник на Твитер напиша дека тој веќе е „најдобриот инфлуенсер на светот“ и дека не му треба Јутјуб, бидејќи може да создаде своја платформа од овој тип.


Маск неодамна исполни едно од своите ветувања – го продаде имотот во Силиконската долина за триесет милиони долари, што е 7,5 милиони помалку од првичната цена.

Маск претходно изјави дека овој имот во близина на Сан Франциско е неговата последна преостаната куќа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *