Сутерен.мк

Ергелата на Федерер

Роџер Федерер му кажа дефинитивно збогум на тенисот, спортот кој му донесе слава и богатство, но и серија автомобили во гаражата.
Многу од нив се Мерцедес, со оглед на тоа дека германскиот производител на автомобили е еден од неговите главни спонзори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *