Сутерен.мк

ЕУ ги прима сите украински бегалци!

Европската унија едногласно се сложи дека ќе ги примат украинските бегалци сит нејзини членки, на три години.

Како што велат, од бегалците од Украина нема да се бараат никакви формулари за азил, рече германскиот министер за внатрешни работи.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *