Сутерен.мк

Заробено сонце!

Индискиот фотограф Сулаб Ламба има преубава колекција на фотографии како го „уловил“ сонцето!

Играјќи си со перспективата, тој го инкорпорира сонцето во своите креативни кадри, правејќи надреални сцени, во кои често главни улоги имаат неговите пријатели и семејството.

Фотографиите на ово 22- годишен Индиец можете да ги видите на Инстаграм.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *