Сутерен.мк

За Венеција и правосмукалките во облаци

• Во Денвер, во американската држава Колорадо, се уште е на сила законот со кој е забрането да се позајмува правосмукалка од комшиите!

• Денешната Венеција има 150 канали и трипати повеќе мостови – четиристотиниипедесет.

• Секој облак обично „живее“ десет минути!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *