Сутерен.мк

За медиумите, Андреа е меѓу најдобро облечените

Пред финалето на овогодинешната Евровизија (вечерва, 14 мај, 21 часот), медиумите ги сублимираат досегашните впечатоци. Според „Сити магазин“, македонската претставничка Андреа Коевска иако, не влезе во финалето е меѓу петте со најдобар стајлинг.

  1. Србија, Констракта

2. Шведска, Корнелија Јакобс

3. Црна Гора, Владана Вучиниќ

4. Македонија, Андреа Коевска

5. Австралија, Шелдон Рили

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *