Сутерен.мк

Знаци кои се одмаздуваат

Скорпија

Скорпиите, родени помеѓу 23 октомври и 21 ноември, се познати по својот интензитет и страст. Додека нивната лојалност е за восхит, само обидете се да ги навредите и ќе ја разбудите нивната одмаздничка природа. Скорпиите се како скорпии – боцкаат ако се чувствуваат загрозени. Со Скорпиите важно е да бидете внимателни, бидејќи тие не забораваат лесно.

Овен
Овните, родени помеѓу 21 март и 19 април, често се сметаат за смели и динамични. Меѓутоа, нивната самоувереност може да се претвори во одмазда кога ќе се испровоцира. Овните поединци можат да бидат импулсивни, што ги прави склони кон акти на одмазда во моментот на лутина. Бидете внимателни – навредениот Овен може да ви го запали „светот“.

Лав

Лавовите, родени помеѓу 23 јули и 22 август, се познати по својата гордост и самодоверба. Иако генерално се срдечни, повредете го нивното его и ќе бидете сведоци на нивната одмаздничка страна. Лавовите не прифаќаат извинување, а нивната потреба за восхит може да ги поттикне на одмаздничко однесување. Пристапете со претпазливост, бидејќи ранетиот Лав може да рика погласно од кога било.

Рак

Ракот, роден помеѓу 21 јуни и 22 јули, е управуван од емотивен месец. Нивната чувствителна природа ги прави склони кон длабоко вкоренета лутина. Иако можеби нема директно да го изразат својот гнев, Раковите имаат вештина за суптилна одмазда. Внимавајте емотивно да не го повредите Ракот, бидејќи нивната одмазда може да биде бавна, но длабока.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *