Сутерен.мк

Зошто мажите сакаат постари жени?

Мажите почнаа да признаваат дека им се допаѓаат постарите жени. Секако, вкусовите се различни и не се сите мажи исти, но голем број мажи фантазираат за врска и секс со постара жена. Огромен е бројот на познати и славни мажи кои се во долги врски со жени кои се многу постари од нив и докажуваат дека таквите врски можат да бидат успешни и долготрајни.
Меѓутоа, зошто е тоа така и зошто мажите фантазираат да бидат со постари жени?

Постарите жени знаат што сакаат
Знаат многу повеќе за животот
Тие се поискусни
Ве тераат да ги гледате работите од поинаква перспектива
Тие се самоуверени и независни
Финансиски се постабилни
Емотивно се позрели
Со нив можете да имате подлабоки и поинтелигентни разговори
Со нив можете полесно да ја планирате иднината
Имаат посилен мајчински инстинкт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *