Сутерен.мк

Интермецо

Фејсбук с(р)еќавања…

  • Македонскиот правопис на колена:
    Гласај за кого сакаш, исто ти се пишува!
  • Не постои бројка на добрини што може да избрише едно направено зло!
  • Мразам кога брзо ми поминува лутината.
    Олеснување е кога ќе ми се скара некој здодевен.
    Тажна сум кога се одљубувам.
  • Што сте се уцвикале бе, толку од нас, дебелите!? Не се плашете, ние не јадеме ништо што има веѓи и се смее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *