Сутерен.мк

И Бред Пит не напушта

Холивудската ѕвезда Бред Пит (58) во неодамнешно интервју откри многу изненадувачки информации за неговиот личен и професионален живот, како на пример, дека е опседнат со своите сонови кои ги запишува секој ден, дека е вистина она „и богатите плачат“, па и дека „на сите нас, срцето ни е скршено“.

Пит најави и крај на кариерата бидејќи смета дека улогите кои ги добива не ги задолуваат неговите стандарди и афинитети.

-Се сметам дека стојам на последната нога. Во последниот семестар. Што ќе биде овој дел? И како сакам да го дизајнирам? – вели тој.

Тој по разводот се приклучил на групата „Анонимни алкохоличари“.

-Имав навистина кул машка група овде, која беше навистина приватна и селективна, така што беше безбедно, бидејќи сум гледал работи на други луѓе, како Филип Сејмур Хофман, кој беше снимен додека си ги истура црева и тоа беше неприфатливо за мене – изјави Пит.

Извор…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *