Сутерен.мк

Каде да патувате сами?

Патувањето е обично активност што ја планираме барем со уште една личност или уште почесто, со повеќе нив. Меѓутоа, на патување може да се оди и „соло“, а тоа некогаш може да претставува и освежување. Ваквите патувања ќе ви пружат нов поглед на светот околу вас и ќе ве одведат во недоживеани авантури. Ова се дел од дестинациите кои овозможуваат да се чувствувате удовно иако сте дојдени сами…

Исланд

Португалија

Словенија

Нов Зеланд

Ирска

Јапонија

Куба

Извор…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *