Сутерен.мк

Како да освежите ретро куќа?

Доколку живеете во куќа изградена и опремена во педесеттите или шеесеттите години во минатиот век, а сакате да ја подновите и направите поинтересна можеби ќе ви помогне некоја од овие фотографии!

Ова е куќа на плажа во Лос Анџелес, оригинално изградена во 1953 година, а освежена од современата дизајнерска велесила, Кели Верстлер. Се надеваме дека барем некој од деталите на Верстлер ќе ви фатат за око за препишување и успешно ќе се вклопат во вашиот дом!

Кели Верстлер

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *