Сутерен.мк

Како да се облечете после 50-тата?

Навршените пет децении за многу жени се еднакво добредојдени како и сите други години, а тука е и богатотот искуство и самодовербата што произлегуваат од сознанието дека постојат уште многу достапни желби.

Зрелите години носат реализација не само на професионалниот и личниот план, туку и во изборот на гардеробата.

Доволно е да се погледнат дамите во педесеттите за да добиеме потврда на тезата дека во модата рабоите забележливо се променети на подобро.

Ако има нешто што можеме да научиме од нив, тоа е дека верноста на сопствениот стил е најважаната максима!

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *