Сутерен.мк

Кај е светот, кај сме ние?

Потпирач за одморање на нозете кога е црвено на семафорот.

Табуретки „складирани“ во ѕид за заштеда на простор.

Станица за поправка на велосипеди со потребниоталат и QR код што ве води на видео упатствоза поправка на Јутјуб.

Лулашка за луѓе кои користат инвалидска количка.

Клупа што во исто време е и маса.

Тротоар во Вашингтон кој произведува струја кога луѓето се движат по него.

Лифт што се повикува со нога, заради хигиенски причини.

Мала библиотека во јавен превоз во Сеул.

Во Пекинг, можете да платите билет за воз со празни пластични шишиња.

„Паркинг“ за скејтери во основно училиште.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *