Сутерен.мк

Кога не ги прифаќаш маалските начела

Ќе испоцркаме,не толку од сиромаштија, колку од малограѓанштина. За среќа, индивидуалци и понатаму покажуваат дека духот не може ништо да им го скрши, а како велат: додека има дух, има и надеж!

-Колку години имаш?

*91.

-Не би ти дала.

*Не би ни можел.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *