Сутерен.мк

Кога цртанките ќе оживеат

Еден млад човек посакал да дознае како неговите омилени јунаци од анимираните филмови и серии би изгледале кога би биле од крв имесо.Со помош на фотошоп и мобилни апликации (FaceApp, Gradiente, Remini) нему му успеало да направи човечки верзии од овие ликови!

Ариел
Елза
Ерик
Јасмин
Карл Фредриксен
Милхаус
Мо
Нед Флендерс
Олива
Петар Пан
Покахонтас
Ѕвончица

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *