Сутерен.мк

Кога ѕвездите би биле дебели

Не дека и тие немаат мака со вишокот килограми, и самите признаваат дека се постојано на диети, но кога се има толку пари се е полесно, секако. Бидејќи ги гледаме постојано витки, баш би било забавно да ги видиме како би изгледале со некој килограм плус…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *