Сутерен.мк

Кои лекови не се препорачуваат навечер?

Анидепресиви

Бета блокатори

Никотински фластери

Лекови против настинка (особено, спрееви за нос)

Холинестеразе инхибитори

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *