Сутерен.мк

Кои се најголемите лажговци?

Шкорпија

Овој знак е мајстор за лага, а Шкорпиите толку добро лажат што со текот на времето забораваат и која е вистината.

Близнаци

Лажат добро и често, но луѓето им ги простуваат лагите затоа што се симпатични.

Риби

На прв поглед изгледаат симпатично, нежно и повлечено, па сметајќи на тоа знаат лесно да ве изманипулираат.

Вага

Вагите се шармантни и одлични манипулатори, па поради тоа лажат многу често и многу добро. Лажат за да испаднат подобри од што се, да се извлечат од некој проблем или за да биде по нивно.

Лав

Лавовите секогаш лажат, за разлика од другите знаци, тие тоа не го прават злонамерно. Најчесто лажат затоа што на друг начин го гледат светот околу себе и имаат потреба да го надополнат со детали кои не се вистинити.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *