Сутерен.мк

Кои се најозборувачи?

Шкорпија

Шкиорпиите по природа се љубопитни па често се мешаат во туѓите животи. Ги распрашуваат до детали пријателите за сите нивни состојби, а потоа едвај чекаат информациите да ги споделат со другите. Понекогаш и знаат да сочуваат тајна, но ќе треба да ги натерате да ви го ветат тоа.

Лав

Лавот сака внимание и ќе направи се за да го добие, а тоа значи дека ќе инсистира да ги дознае од вас сите тајни и детали за некого или за вас. Откако ќе ги соберат информациите, за да се направат важни пред другите, око нема да им трепне се гласно да прераскажат.

Близнаци

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *