Сутерен.мк

Колиби за бегство!

Замислете за момент живот без интернет, комшии, улична врева, телефонски повици, лажливи изјави од политичари, иритирачки ТВ водител(к)и…

Замислете околу вас да има само километри шума, езера, планини…

Замислете рај на земјата…

(Извор: boredpanda)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *