Сутерен.мк

Комшиски бисери

Фејсбук с(р)еќавања…

• Нема граници човечката глупост? Ако ти се симнам, не само што ќе ти покажам дека има, туку и ќе ти ја исцртам на фаца.
• Ти на мене за трпение? Кога сакам имам, а кога нејќам немам.
• Абе, почнаа да клонираат прасиња?
• Многу ми е важно да сум убава за да имаш кого да мразиш.

• Ех, со вистински маж секогаш е лесно…
• Ич да не те боли зошто не сум мажена. Да морам некому да перам, готвам, чистам, да му се правдам на што сум потрошила пари, кај сум била со кого и уште и да се е*ам кога не ми се е*е. Јака штикла. Ко те глеам тебе, уствари е јака черга.
• Ако имаш нешто да ми кажеш, кажи ми. Ако не, ајт у к*рац и тоа во ритмички скокови и не туку ми мљацкај р’жејќи.
• Сесре, кога гасам, гасам се, а кога палам, палам јас што сакам. Не сум ко внуците ти спонзоруши и, женски и машки.
(Не дремам само на ФБ, седам и на тераса.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *