Сутерен.мк

Конечно, во МКД уште една држава!

Во целото ова сивило и униформност зрак на ителигентност доаѓа од една општина односно, од скопско Драчево и нивниот профил на социјалната мрежа Твитер. Секоја чест на админите. Ретко таква државна елоквентност, административна широчина и емпатична дипломатија може да се сретне денес. Терајте…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *