Сутерен.мк

Кој е посилен: Роки или Рамбо?

Силвестер Сталоне го гледавме како Рамбо во пет филма, а како Роки во најмалку седум. Кој не би сакал да го види соочувањето на овие два лика?! Сталоне оваа борба ја гледа како сеопшта, старомодна улична тепачка, а во тоа му дава предност на Роки поради неговите боксерски техники.

Но, ако Рамбо ја одведе борбата во партер ќе победи, смета Сталоне. Ќе има удари во лице, по очи, по врат и секој друг ранлив дел од телото.
Конечната пресуда е дека по таквата средба ниту еден од нив никогаш повеќе не би бил истиот.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *