Сутерен.мк

Кој може да биде милионер?

Јарец

Прв од оние кои имаат најмногу шанси да се збогатат е Јарецот! Не е ни чудно, ако се знае дека припадниците на овој знак се највредните, одлучни, амбициозни и проникливи. Освен тоа, Јарците многу ги ценат парите и желба им е добро да заработуваат. Личностите родени во овој знак сакаат да живеат удобно и луксузно.

Лав

Лавовите исто така се поприлично амбициозни, кои имаат материјалистички цели. Бидејќи важно им е другите да ги ценат и да им се восхитуваат, стремат кон тоа да бидат успешни. Покрај ова, Лавовите се исклучително силни личности со изразени менаџерски способности, па токму затоа по природа се добри водачи.

Шкорпија

Ова се силни, бестрашни, но и немилосрдни ликови кога сакаат да си остварат некоја цел! Шкорпиите не се плашат од ништо. Не сакаат да работат ништо, тие се едноставно, „алфа“ знак.

Повеќе на metro.co.uk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *