Сутерен.мк

Кој ја замени Саманта?

После долги натегања дали, кога, кој… ќе ја замени Саманта во продолжението на култната ТВ серија „Сексот и градот“, мистеријата е се чини, решена!

Имено, на Кери, Миранда и Шарлот, друштво ќе им прави Лиса, мајка на три деца.

Ликот ќе го толкува актерката Ари Паркер, на која ова и е прва поголема улога.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *